2008. december 11., csütörtök

Lazac egyszerűen

Egy ízletes, könnyű, esti vacsora, ráadásul percek alatt kész is van. Lehet ennél több kívánsága egy szakácsnak...?

Hozzávalók:
  • 2 db lazacfilé (kb. 18dkg/ db)
  • bors
  • rozmaring
  • kakukkfű
  • olaj
  • vaj
Elkészítés:

  1. A lazacfilék egyik felét csak sózzuk. A másik felét is megszórjuk sóval, és a többi fűszerrel is, ízlés szerint.
  2. A serpenyőben az olajat felhevítjük, majd a lazac fűszeresebb felével beletesszük.
  3. Kb. 4 percig sütjük.
  4. Megfordítjuk, majd egy diónyi vajat mellédobva, kb. 2 percig sütjük.
  5. Melegen tálaljuk.








Jó étvágyat hozzá!

Nincsenek megjegyzések: